Home : Bido Butiko Kralen Webshop Webshop voor Kralen & Sieraden accessoires Bido Butiko staat voor Kralen Boutique. Wij zijn een nieuw bedrij

ACCESSOIRES
DIVERSE
EDEL-METALEN
GEREEDSCHAPPEN
KRALEN
LEER
MATERIALEN
Winkelmandje
0 artikelen
Ingelogd
Mijn account
Mijn account
Inloggen
INLOGGEN
Wachtwoord vergeten
Maak mijn account
INLOGGEN MIJN ACCOUNT
Bekijk uw orders en statussen en wijzigen adresgegevens en opties. Om te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn. Maak eventueel een account aan.
WACHTWOORD VERGETEN
VERSTUUR
uw wachtwoord is naar uw email adres verstuurd

Bido Butiko Kralen Webshop

Kralen webshop

Webshop voor Kralen & Sieraden accessoires

Bido Butiko staat voor Kralen Boutique. Wij zijn een nieuw bedrijf met als doel sieraad gerelateerde kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs via deze webwinkel aan te bieden. Onder kwaliteitsproducten verstaan wij hoofdzakelijk natuurlijke materialen zoals edelstenen.

Kralen & Accessoires

Nieuws over kralen en onze producten

We hebben gekozen om online te gaan op het moment dat we de webwinkel nog aan het vullen zijn. Daardoor is de collectie nog beperkt maar er komen continu nieuwe producten bij. Wilt u op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod? Bezoek ons dan regelmatig of meld u aan voor de nieuwsbrief.

U kunt deze webshop ook bereiken via www.kralen.gift

Bido Butiko richt zich op kleinverbruikers en grootverbruikers zoals juweliers, goudsmeden, hobby speciaalzaken, webwinkels en andere detaillisten. Bent u een grootverbruiker en denkt u meer dan € 1.000 per jaar bij ons in te kopen? Meld u zich dan als klant aan en neem daarna contact met ons op om voor de grootverbruikers korting in aanmerking te komen. Deze korting gaat in na een eerste bestelling van € 200.

prijzen inclusief BTW

HIERONDER EEN OVERZICHT VAN NIEUWE ARTIKELEN IN ONZE WEBWINKEL

ga naar ons twitter account ga naar ons facebook account ga naar ons pinterest account
KLEUREN
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test